Image

Buitenruimte

Voor wie graag ruimte om zich heen heeft is er de gelegenheid om in de tuin te gaan staan/zitten/werken. Er zijn voldoende zitgelegenheden, van loungeplek tot picknicktafel. Wanneer het slecht weer dreigt te worden, is er de mogelijkheid tot overkapping in onze terrasperpaviljoentjes met warmtelampen.
Image

Toneelruimte

Deze grote ruimte heeft wat weg van een balzaal en kijkt uit op de tuin. De Toneelruimte heeft een hoog balkenplafond en is met geluidsisolatie afgewerkt. Hierdoor galmt de grote ruimte niet en heeft het een fijne rustgevende akoestiek.

Met de tafels en stoelen is het geheel in te richten naar eigen wens.

Geschikt voor 40 personen carree vorm 80 personen theater opstelling.

Afmeting 8,5 x 14 = 119m2
Prijs is excl. koffie/thee

Image

Stilteruimte

Typerend voor deze ruimte zijn de vele ramen en het zicht op de tuin. Waar je ook bent, je kan overal wel een blik naar buiten werpen. De houten vloer en de gekleurde stoelen brengen sfeer in de ruimte.


Afmeting 8,5 x 6,4 = 54m2
(Minimaal 8 personen)

Image

Vergaderruimte

De openslaande deuren maken deze ruimte bijzonder. ‘s Zomers kan er zowel binnen als buiten vergaderd of geborreld worden. ’s Winters gaat de kachel aan en is er goed uitzicht op de winterse taferelen in de tuin. Ook in de winter is er geen gemis aan groen, want daar wordt in deze ruimte goed voor gezorgd.

Geschikt voor 2 tot 6 personen.


Afmeting 5,6 x 3,4 = 19m2
Prijs is inclusief koffie/thee

Image

Gespreksruimte

Deze ruimte is uitstekend te gebruiken voor (coach)gesprekken, overleg in kleine groepen of als werkruimte. Er heerst een rustige sfeer, die onder andere komt door een relaxte zithoek en de zachte kleuren.


Afmeting 3 x 4 = 12m2
Prijs is incl. koffie/thee

Image

Huiskamer

Deze huiselijke ruimte met eigen terras is geschikt voor 6-14 personen en heeft fijne accoustische plafonds, wat spreken en luisteren zeer comfortabel maakt.
Met aan twee zijden daglicht is deze ruimte zeer comfortabele en vriendelijk. Een goed gepositioneerd groot TV-scherm is zeer geschikt voor het geven van presentaties.

Afmeting: 35m2
Prijs is excl. koffie/thee

© 2024 DeRuimte - KvK 24176687 DeRuimte BV - BTW NL008161768B01